cloudform laboratory transforms common classroom into creative space in taiwan

Apr 06, 2021

the key element of the project was to remodel the room into ‘blank canvas,’ encompassed by white interior walls and ceilings, where imagination runs freely. instead of the traditional blackboards, a whiteboard clads the entire front wall, while a mirrored surface clothes the back wall, creating space perception.

project info:

name: aesthetic lab

design: cloudform laboratory

architects: yu, pei-ting

location: taipei, taiwan

client: new taipei municipal xintai junior high school

photography: editrio studio, bole studio-jason chen

designboom has received this project from our ‘DIY submissions‘ feature, where we welcome our readers to submit their own work for publication. see more project submissions from our readers here.

edited by: christina petridou | designboom